Συμμετοχή στην «Πολυκλαδική Έκθεση Θεσσαλίας 2017»

Συμμετοχή στην «Πολυκλαδική Έκθεση Θεσσαλίας 2017»

Από 25 Μαρτίου έως 2 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η «Πολυκλαδική έκθεση Θεσσαλίας» στην οποία η εταιρία μας θα δώσει δυναμικά το παρόν.

Η έκθεση έχει μεγάλη ελκτική δύναμη γιατί αφορά στον πιο αγαπημένο και δημιουργικό χώρο του Έλληνα, την κατοικία του, αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητάς του.

Κατά τους διοργανωτές της η έκθεση είναι ένα άρτιο εργαλείο επαγγελματικού δειγματισμού και μάλιστα δίνει ίσες ευκαιρίες προβολής σε μικρές, μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις. Άσχετα όμως με τον βαθμό στον οποίο οι επιχειρήσεις θα την εκμεταλλευτούν, η ίδια σχεδιάστηκε και οργανώνεται για άλλη μια φορά με στόχο την αποδοτικότερη συμμετοχή των εκθετών και σκοπό να εισπράξουν όχι μόνο την αξία της συμμετοχής κατά τη διάρκειά της αλλά και την παρακαταθήκη που αφήνει για το μέλλον τους, την υπεραξία της.

Ένα από τα ατού της διοργάνωσης είναι πως οι επιχειρήσεις ανάλογα με τα εκθέματά τους είναι ενταγμένες σε θεματικές ενότητες με κλαδική λογική και συναφή είδη για άμεση σύγκριση και πιο προσωποποιημένη αντιμετώπιση του επισκέπτη.